Pe 16/8/2024 • Ilosaari, Joensuu • ikärajaton

Pe 16/8/2024 • Ilosaari, Joensuu • ikärajaton

LIPUT

Tapahtuma on ikärajaton ja myynnissä on 35 € peruslippu, 25 € opiskelijalippu ja 23 € alaikäisen lippu. Alaikäisten lipulla ei ole pääsyä tapahtuma-alueen anniskelualueille. Alle 8-vuotiaat lapset pääsevät Soarfest lipun ostaneen aikuisen seurassa ilmaiseksi. Lapset saavat portilla rannekkeen. Opiskelijalipulla pitää näyttää rannekkeenvaihdossa voimassaoleva opiskelijakortti tai muu todiste opiskelijastatuksesta.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin, rannekkeella pääset liikkumaan sisään ja ulos festivaalialueelta tapahtuman ajan. Nopeuta rannekkeenvaihtoa ja printaa lippu matkaan!

Alaikäisten liput 23 €, opiskelijaliput 25 € ja normaalit liput 35 € ovat myynnissä TiketissäLippupisteellä ja Kide.app Soarfest rannekkeella sisäänpääsy narikan hinnalla virallisille jatkoille Kerubille!

ENNAKKORANNEKKEENVAIHTO

Kerubilla (Siltakatu 1) keskiviikkona 14.8. ja torstaina 15.8. klo 11 - 18

Rannekkeita ei kiinnitetä vaihtohetkellä käteen, joten voit vaihtaa useamman rannekkeen kerralla. 

Suosittelemme vaihtamaan liput rannekkeeseen jo ennakkoon, näin vältämme jonotusta tapahtuman portilla. Alle 8-vuotiaat lapset saavat rannekkeen myös ennakkorannekkeenvaihdosta. Rannekkeenvaihto aukee Ilosaaressa festaripäivänä tunti ennen porttien avausta. Rannekkeella pääsee sisään ja ulos koko päivän ajan.