Ohjelma & aikataulu

Pe 28.1.

Hassan Maikal

Hassan Maikal

Hassan Maikal on rap/r&b-artisti, jonka debyyttialbumi Betonitarha ilmestyi toukokuussa 2021. Sony Musicille levyttävän artistin musiikissa rap ja r&b yhdistyvät afrovivahteisiin popmelodioihin. Valovoimainen rap-lupaus erottuu joukosta myös herkällä laulusaundillaan.

ANI

ANI

ANI sanoo, että hänen tavoitteensa on tehdä “kaunista” musiikkia, joka herättää tunteita. Hän haaveilee luovansa täysin oman musiikkityylin, jossa suomalainen sielunmaisema ja poeettisuus yhdistyvät kansainväliseen dramaattisuuteen sekä nuorekkaisiin soundeihin ja tuotantoon. ANI haluaa rikkoa kaavaa ja osoittaa, että ristiriidat ovat jopa mielenkiintoisia.ANI on hurmannut kuulijat mm. duetoimalla Evelinan herkällä kappaleella Me ei kuuluta toisillemme.

Temper2

Temper2

Temper2 on pitkän uran tehnyt DJ ja tuottaja joka on varmasti nähty kaikilla merkittävillä suomalaisilla festareilla ja klubeilla. Tyylikkäästi tuoreita klubi- ja konemusan tyylejä sekoittava Temper2 on energinen esiintyjä jonka keikoilta ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu.

La 29.1.

Rosa Coste

Rosa Coste

Suomenkielistä modernia r&b:tä tyylipuhtaasti tekevä Coste on lahjakas tarinankertoja ja luo musiikkinsa ystävien ympäröimänä. Artistilla vaikutteita on monia, joista suurimmat ovat ansioituneita laulunkirjoittajia, kuten J. Karjalainen ja Lauryn Hill. Coste kertoo myös artistien kuten SZA, Graciaksen, Gettomasan ja Erykah Badun soivan luureissa usein.

Sexmane

Sexmane

Debyyttialbumillaan indienä kultaa striimannut ja 79 viikkoa virallisella albumilistalla pystytellyt Sexmane eli Max Sene on saavuttanut poikkeuksellista menestystä jo uransa alkuvaiheista asti. Sexmane on kerännyt lava-energiallaan keikkapaikkoja täyteen ympäri Suomen ja laajentanut kuulijakuntaansa aiemmin erityisesti ”Mama” kappaleella, jota on kuunneltu jo yli 4,5 miljoonaa kertaa.

Triple M

Triple M

Triple M on maailmanlaajuisesti tunnettu suomalainen DJ-tuottaja. Hänen energisen ja tuoreen Future House -soundinsa on löytänyt yli 11 miljoonaa kuulijaa spotifyssä. Triple M:n musiikkia on julkaistu tunnetuilla levy-yhtiöillä legendaarisesta Spinnin Recordsista Don Diablon pyörittämään Hexagoniin.

Triple M on yksi suomalaisista EDM-nimistä joista tullaan varmasti kuulemaan vielä paljon. Nyt sinulla on hyvä hetki kokea herran luoman soundin taika Kerubilla!